За нас

Научете за пътя на Reviewly от една проста идея за революционизиране на обратната връзка с клиентите до водеща система за бизнеси, които искат да затвърдят своето онлайн присъствие чрез реални отзиви.

Лого на Reviewly 2
Визия

Предоставяме възможност на бизнеса да използва силата на обратната връзка от клиентите, превръщайки всеки отзив в стъпка към постигане на по-голям успех.

подход

Гордеем се с нашата философия, ориентирана към клиента, и затова адаптираме решенията си към уникалните предизвикателства, с които се сблъскват компаниите при събирането на отзиви.

експертиза

С помощта на дългогодишния си опит в областта на SEO стратегиите и онлайн развитието, сме създали решение, съобразено с нуждите на всички видове бизнеси.

Мисия на Reviewly

Мисията ни е да дадем възможност на фирмите да използват обратната връзка от клиентите като основа за растеж. Целта ни е да преодолеем дистанцията между бизнеса и неговите потребители чрез иновативни решения за управление на отзиви, като гарантираме, че всяко мнение се чува и всеки отзив се превръща в инструмент за подобрение и успех.

Посветени сме на откритото и вдъхновяващо общуване, което повишава репутацията на бизнеса и насърчава искрените отношения и идеи. Този подход помага за изграждането на бизнес среда, фокусирана върху нуждите на клиентите и развитието на бизнеса.

Полезни ресурси

Посветени сме на откритото споделяне на знания и идеи, което ни позволява да поддържаме база пълна с безплатни образователни ресурси, като:

  • Статии;
  • Наръчници;
  • Стратегии;
  • Анализи.

Те служат както на собствениците на бизнеси, така и на прохождащи маркетингови специалисти!

Кой стои зад Reviewly?

Борислав е експерт в разработката на стратегии за развитие на физически и онлайн бизнеси. Разполага с дългогодишен, професионален опит като главен дигитален маркетолог на множество български и чуждестранни бизнеси.

Освен това, Борислав е един от основателите на дигитална агенция MAX Digital, които са стратегически партньори на Reviewly в създаването, тестването и подобрението на стратегии и продукти.

Проблемите на множество бизнеси с развитието на физически локации са причината Борислав да създаде Reviewly като строго специализирано решение за местен бизнес и събиране на обратна връзка в конкретни платформи, като Google, TrustPilot, Facebook и други. Всичко това, обединено с любовта му към локалната оптимизация (Local SEO), създадоха ефективното решение – Reviewly.

Борислав Дончев - CEO

Борислав Дончев

CEO & Founder @ Reviewly

0