Как да откриете Вашия Google Review линк?

Отзивите от потребители са един от най-важните компоненти в развитието на един модерен бизнес. Те действат като лични препоръки, които всички търсим, преди да опитаме нещо ново.

Когато виждаме добри отзиви, се чувстваме по-уверени при вземането на решение, независимо дали става въпрос за избор на ресторант, покупка на продукт онлайн или избор на доставчик на услуги. Отзивите ни дават представа за това какво да очакваме въз основа на опита на другите, което е особено ценно в свят, пълен с възможности за избор.

За да улесните максимално Вашите клиенти при поставянето на нов отзив, е нужно да им предоставите директен линк, който зарежда формата за отзиви на Google. Това елеминира нуждата от търсене, намиране и напътствия.

"Отзивите на клиентите са нещо повече от обратна връзка - те са жизнената сила на съвременния бизнес, защото вдъхват доверие, автентичност и общност във всяка сделка. Те изграждат мостове между потребителите и бизнеса."
Борислав Дончев - CEO
Борислав Дончев
CEO @ Reviewly.bg

Стъпка 1: Влизате в Google Business Profile

Първата стъпка е изключително лесна: влезте във Вашия профил в Google Business Profile. Това е безплатна услуга на Google, която позволява създаване и управление на бизнес локации в Google Maps.

Влизането в платформата се случва с натискане на бутон „Вход“ или „Login“ в горния десен ъгъл на екрана.

Стъпка 2: Изберете локация

След успешно влизане в Google Business Profile (ex Google My Business), ще се зареди списък с всички локации, които управлявате. Нужно е да изберете на тази, за която ще бъде настроен Reviewly проукт.

Стъпка 3: Намерете линка

Ще Ви се зареди търсачката на Google с опции за управление на бизнес локацията. Нужно е да изберете втората опция, която се нарича Четене на отзиви“.

Уточнение: можете да натиснете и на последната опция, която е „Искане на отзиви“. Тя ще Ви отведе директно към стъпка 4 от този наръчник.

След зареждане на прозореца с всички отзиви за Вашия бизнес, натиснете бутона „Получаване на още отзиви“, който се намира в горния десен ъгъл.

Стъпка 4: Копирайте линка

Ще се зареди нов прозорец, в който ще откриете връзка за оставяне на отзиви. Копирайте и ни го изпратете, за да го персонализираме Вашия Reviewly продукт!

Нужда от помощ? Изгледайте видеото!

Наръчникът е създаден с помощна цел за потребителите на уебсайта. Съдържанието е създадено на база документацията на Google и опитът ни с платформата Google Business Profile. За да улесним максимално достъпността на информацията, сме създали и вградили обяснително видео от Youtube, което е абсолютно авторско и следва стъпките в статията.

Споделете тази статия:
Picture of Reviewly.bg
Reviewly.bg

Статията е създадена с професионалната експертиза на Борислав Дончев - създател на Reviewly.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0